MAKKELIJK ONDERDELEN ZOEKEN EN BESTELLEN

Waarom een duur nieuw onderdeel kopen als er een voordelig, gebruikt onderdeel voorhanden is? Peter van de Laar heeft voor vrijwel elk automerk en model gebruikte, maar goede onderdelen op voorraad. Stuk voor stuk gecontroleerd op kwaliteit, werking en schade. Al deze onderdelen zijn systematisch opgeslagen in ons 110.000m3 grote magazijn en in onze onlinedatabase. We geven op praktisch elk onderdeel omruilgarantie. Dit geldt niet voor elektronische delen.

U vindt en bestelt uw onderdeel voor merken zoals Volkswagen, Renault, Opel, Mercedes, Ford, Dacia, Citroën, Audi en Seat eenvoudig via de online catalogus. Selecteer eerst het merk en het model waarvoor u een onderdeel zoekt. Vul vervolgens het online bestelformulier in en uw bestelling is voldaan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de levering af te ronden. Uiteraard kunt u de onderdelen ook aan onze balie of telefonisch kopen.

De onderdelen kunnen we desgewenst voor u monteren of verzenden tegen een meerprijs.

Staat het onderdeel dat u zoekt niet in ons systeem? Neem dan contact met ons op. Wellicht hebben we een demontageauto met het onderdeel.