Over ons

Wie zijn wij?

In 1985 startte Peter van de Laar in Milheeze zijn bedrijf voor schadeauto’s & onderdelen. De kleine loods van toen werd in 2003 ingeruild voor een 20.000m2 groot pand aan de Energieweg in Gemert. Hier wordt dagelijks de enorme voorraad kwaliteitsonderdelen en schadeauto’s aangevuld.

Peter van de Laar heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in Europese automerken en -onderdelen. Naast de kwaliteit van deze onderdelen en auto’s focust Peter van de Laar zich sterk op het milieu. Het bedrijf hanteert de strengste milieunormen bij de demontage van auto’s en is aangesloten bij Stiba, ARN & VBV en gecertificeerd voor KZD *** & ISO 9001.

Werkzaamheden

Bij Peter van de Laar kunt u terecht voor zowel de aan- als verkoop van gebruikte onderdelen en jonge schadeauto’s. Onze medewerkers werken volgens de strengste milieunormen en laatste technieken aan de recycling van auto’s en onderdelen.

Om de verkoop te stroomlijnen hanteren we een slim voorraadbeheer, zodat u zo snel mogelijk geholpen wordt. Of u nu aan de balie, via de telefoon of online bestelt. De producten die u vindt in onze uitgebreide voorraad zijn stuk voor stuk gecontroleerd op kwaliteit en bruikbaarheid. Mocht het onderdeel achteraf toch niet naar wens zijn, kunt u gebruikmaken van onze omruilgarantie. Dit geldt echter niet voor onze elektrische delen.

De onderdelen kunnen we desgewenst voor u monteren of verzenden tegen een meerprijs.